Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твДете пострада в такси. Според

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твДете пострада в такси. Според
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор наби рязко спирачки, 2-годишно момиченце се оказа в Пирогов

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Дете пострада в такси. Според майката всичко станало откакто тя потърсила сметка на водача за какво излишно удължава маршрута. Тогава той внезапно набил спирачки, детето изхвърчава от седалката си и се удря, споделя Нова тв.

Момиченцето е съвсем на две годинки. Има пострадване на лицето и на челото. Майката даже е имала подозрение за строшаване, само че лекарите не са открили такова. 

Случаят е отпреди два дни в София. " Сутринта поръчах такси, то пристигна на време. Казах адреса на лидера. Тръгнахме, само че след известно време реших, че минаваме по много заобиколен маршрут и не разбрах за какво го прави. Съвсем умерено, а и много безшумно го попитах за какво минаваме по този маршрут. Реших, че не е чул, отново го попитах, само че той още веднъж не реагира. Попитах го още няколко пъти, само че отговор в действителност нямаше. След това взех решение да отбие и да спре, тъй като не разбрах повода той да не ми дава отговор. Уплаших се, тормозих се, всевъзможни мисли ми минаха през главата ", споделя майката Василена. 

Тъй като той траял да пренебрегва дамата, тя снимала визитната му картичка и се свързала по телефона с оператор на компанията, към която работи. 

Докато приказвах с компанията и обяснявах, че към този момент ме тормози, че не мога да споделям с водача в колата, защото нито дава отговор, нито даже ме поглежда, той ускори колата след един светофар, през който минахме и внезапно внезапно натисна спирачките. Тази фрапантна реакция беше безусловно непотребна, а съгласно мен беше нарочна. Детето си заби лицето в една от седалките и се изтърколи под седалките, описа Василена. 

Лекарите в " Пирогов " бяха доста обезпокоени за щерка ми, тъй като мястото на удара е рисково и в случай че има строшаване, може да има трайни последствия за нея. Слава богу, няма строшаване, добави тя.

От таксиметровата компания дадоха отговор, че случката е извънредно неприятна, защото е потърпевшо напълно малко дете. " Шофьорът не е спрял преднамерено. Не сме имали проблем до в този момент с този водач, с него работим от 4 години дружно. Според мен сложна е виновността - колкото негова, толкоз и на майката. Разговор с него е извършен. Отправили сме му първо и последно предизвестие ", разяснява шефът на таксиметровата компания Димитър Христов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР